среда, 3. март 2010.

Brzzzi pileci raznjici

Ovo je jedan sasvim brzi receptic za ukusan rucak koji vam nece oduzeti puno vremena za pripremu, kolicinu odredite prema broju ukucana, a raznjice mozete posluziti i u nekoj drugoj prilici...na primer, kad rostiljate sa prijateljima.;))

Sastojci: pilece belo meso, oko 200 g pilece dzigerice, oko 150 g pancete u tankim listovima...i jos par stapica za raznjice;)
Priprema:

Belo meso isecite na kockice oko 2x2 cm, malo posolite a dzigericu takodje usitnite na kockice priblizno iste velicine, ali nju nemojte soliti. Svaki komadic mesa zamotajte u tanko isecene reznjeve pancete, isto to ucinite i sa dzigericom, pa naizmenicno redjajte na stapice za rostilj.

Kratko ispecite na malo ulja u gril tiganju, ili na elektricnom rostilju, i posluzite uz prilog od povrca ili sezonsku salatu. Bon appetit!

8 коментара:

  1. Super je, moje dete obozava pilecu dzigericu :)))
    Jedva cekam da otopli i da na rostilju isprobamo recept :)))

    ОдговориИзбриши
  2. Mmmm, izvrsno! Već zamišljam kako će to izgledati uz moju domću pancetu sušenu na kninskoj buri.

    ОдговориИзбриши
  3. Dopada mi se ideja miješani ražnjići, tu je piletina i jetrica i sve fino umotano u pancetu. Odličan racept, jednostavan i efektan.

    ОдговориИзбриши
  4. mmmm odlicno izgleda, super ideja. bas cu to pripremiti djeci ovih dana!

    ОдговориИзбриши
  5. Ovo djeluje prekrasno lagano a finoooooo! :)

    ОдговориИзбриши
  6. Ovo savrseno izgleda, u okus ne sumnjam da je perfektan, a svidja mi se to sto je tako jednostavno a taakoooooo dobroooo :)

    ОдговориИзбриши
  7. Što ovo zvuči i izgleda dobro, baš za brz i ukusan ručak. :)

    ОдговориИзбриши