Sastojci: 450 g jagoda, 4 dl slatkog vrhnja, 3 zumanceta, 200 g secera, 2 kasike tresnjevace
Slatku pavlaku umutiti u slag i pazljivo sjediniti sa pripremljenom smesom. Sipati u cetvrtasti kalup oblozen folijom, ili u manje modlice za puding. Ostaviti preko noci u zamrzivacu da se dobro rashladi i stegne.
Pre sluzenja, dekorisati umucenim vrhnjem i komadicima svezih jagoda.;)
Recept za stampu
Priprema:
Jagode oprati, izgnjeciti viljuskom ili izmiksati u multipraktiku da se dobije fini pire. Umutiti zumanca i secer (potrebno je da se secer potpuno rastopi) pa izmesati sa pasiranim vocem. Dodati 2 kasike tresnjevace po ukusu.
Slatku pavlaku umutiti u slag i pazljivo sjediniti sa pripremljenom smesom. Sipati u cetvrtasti kalup oblozen folijom, ili u manje modlice za puding. Ostaviti preko noci u zamrzivacu da se dobro rashladi i stegne.
Pre sluzenja, dekorisati umucenim vrhnjem i komadicima svezih jagoda.;)
Recept za stampu
Ovo je prelepo!
ОдговориИзбришиMmmm..draga, još jedna fantazija iz tvoje kuhinjice..svaka čast, predobro izgleda!
ОдговориИзбришиUn dessert certainement délicieux et des photos très appétissantes.
ОдговориИзбришиBravo!!
Tako carobno lepo i tako predivno nezno izgleda!
ОдговориИзбришиDivno,divno ,divno!Sve i parfe i sličice!
ОдговориИзбришиPrekrasno, čarobno i nježno!
ОдговориИзбришиVolim parfe deserte sa voćem, a ovaj tvoj sa jagodama izgleda kao iz bajke, tako nježno i profinjeno.
ОдговориИзбришиBaš sam u sklopu FBI rukavica pravila ovu kremicu za Tadejine bombice, a mojim djevojčicama se veoma dopala, mogla bih im napraviti i od jagoda, vjerujem da će biti jednako oduševljene.
Looks very beautiful and delicious!
ОдговориИзбришиbožanstveno!
ОдговориИзбришиObožavam parfee gotovo svih okusa, u ovom od jagoda bih se mogla doslovce ugušiti, a tvoja kreacija izgleda tako nježno, mirisno i svježe. Uhhhhh! :))
ОдговориИзбришиJako lijepo i jako fino ! Sve sastojke imam doma i što drugo sa njima nego isprobati ovaj parfe :) . Odlično !!
ОдговориИзбришиma sve od jagoda je savršeno, nema se što komentirati :)
ОдговориИзбришиKoje savršenstvo. Ovo mora biti eksplozija okusa i mirisa. :)
ОдговориИзбриши