субота, 24. септембар 2011.

S.O.S.- resen problem:)

 '
Drugari, moram da napisem ovako post jer me blogger od sinoc "ne slusa", pa ne znam da li je to do mog bloga ili jos neko ima ovakav problem?;) Naime, misteriozno mi se izgubila lista Vasih blogova sa desne strane, kao i arhiva recepata, tagovi, nagradice itd... napominjem da nista nisam dirala, menjala niti brisala, pa mi nije jasno gde je sve moglo da nestane?:)

Evo kako to izgleda kod mene, ispod avatara i uvodnog posta, ostali su mi citaoci, video i baner za jednu od nasih igrica, a posle toga prazan prostor, nema nistaaaa sve do kraja stranice...:(


Pokusala sam da izbrisem "kolacice", isla na Refresh stranice i nije pomoglo, mislila sam da ce se nekako samo od sebe srediti do jutra, ali nista se nije desilo. Kartica za podesavanja na kontrolnoj tabli uredno prikazuje sve stavke, kao da su i dalje tu samo sto ih nema nigde na blogu, hehe...;)

Znate sta me zanima, da li se i kod Vas ovako prikazuje kad otvorite stranicu ili mozete da vidite linkove, blogove i najnovije postove sa desne strane? Ako mozda neko zna kako se ovo moze resiti, bila bih veoma zahvalna... help, pleaaaase!:))

Dodatak

Drugari, sada je ponovo sve ok, izgleda da se problem resio sam od sebe ili ste nekako pomogli da se razbije blokada, hehe... hvala punoo!;)))

p.s. novi receptici za neki dan!:)))

27 коментара:

  1. Draga Lana,kod mene je sve po starom,vidim recepte,arhivu i oznake i mogu sve da koristim.Riješi svoj problem,jer si nam neophodna i dragocjena....Tvoj veliki fan Tanja

    ОдговориИзбриши
  2. Ja isto vidim sve u desnom stupcu, ali učitavanje svih widgeta nakon ovog sa sljedbenicima traje osjetno duže, pa na prvu ruku izgleda kao da ih nema.

    ОдговориИзбриши
  3. Ok, dragi moji, hvala vam puno, sad mi je barem lakse jer znam da se kod Vas vidi, samo da jos nekako proradi i kod mene... na momente se vrati lista, pa ponovo brzo nestane, mozda ce se ipak nekako srediti do veceras.;))Hvala jos jednom i puno vas pozdravljam!

    ОдговориИзбриши
  4. Vidim sve Lana, samo kako kaže Baba sledbenici i blogovi se pokažu nakon 30ak sekundi. Nemoj ništa čačkati, možda samo da se vratiš na stari interfejs. Ja pre nedelju dana nisam ikako mogla post da objavim Ima ga kod mene ali se nigde ne prikazuje da je izašao.

    ОдговориИзбриши
  5. Lana, sve vidim... blog je ok. Nadam se da ces srediti problem. Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  6. Drugari, mislim da ce nekako uspeti da se sredi, mada mi se i dalje povremeno izgubi ceo sadrzaj sa desne strane, ali ipak je bolje nego sinoc... hvala vam puno na javljanju!;))kiss

    ОдговориИзбриши
  7. Drago mi je da jer sve u redu sada. Pozdrav Lana... :)

    ОдговориИзбриши
  8. I kod mene ista priča. Ne vidim ništa dalje od sljedbenika i bannera za Ajme koliko nas je. Isto tako sad vidim i tvoj blog, dok su nekima potpuni.

    Nadam se da će se to riješiti samo od sebe, neću ništa prčkati.

    ОдговориИзбриши
  9. Čudni su putovi bloggera! I meni se nekada nesto neobjasnjivi desi, ali isto tako najčešće prođe kroz neko vrijeme...

    trenutno je sve ok tako da šaljem puno pozdrava s oblaka ;)

    ОдговориИзбриши
  10. Evo, do maloprije je sve bilo u redu, a sada i ja imam isti problem kao što si i ti imala. Naime, nemam niti jedan blog sa desne strane. Samo baner za jednu igricu i prazno do kraja stranice. :((((

    ОдговориИзбриши
  11. Izgleda da nas je sve zahvatio neki "blogerski virus" koji na srecu ne traje dugo i prolazi sam od sebe, tako da verujem da ce se i kod vas sve brzo vratiti u normalu...evo, kod mene se posle skoro jednog dana na kraju sve sredilo samo od sebe.;)) cujemo se...pozzzz

    ОдговориИзбриши
  12. I ja bih rekla da je neki virus u điru, ja naime večeras ne vidim svoje postove :). Otvorim blog i nema postova dok na ostalim blogovima sve lijepo vidim. Nadam se da će se i to popraviti.

    ОдговориИзбриши
  13. opet ja! :)
    Sve se vratilo, ali sada kod tebe ne vidim ništa. Samo baner za Ajme koliko nas je..
    Ajmeee...

    ОдговориИзбриши
  14. Draga Branka, provirila sam malopre kod tebe na blog i za sada ne mogu da vidim nijedan post, samo blogove sa leve strane...valjda ce se pojaviti!;)
    Natasa moja, meni se isto povremeno sve izgubi pa se pojavi, cini mi se da nas blogger namerno zafrkava, hihih...;PPP

    ОдговориИзбриши
  15. Bug(ger) Ma zabaga blogger redovno sa necim...Samo strpljivo..sto ti napisa samo od sebe se to sve popravi:)

    ОдговориИзбриши
  16. Drage moje, ti problemi su sasvim normalni, i jako često se dešavaju
    Tu nije problem do vas nego do servera gde su blogovi postavljeni
    No PANC!!!
    Posle par minuta sve bude ok- serveri baguju i to je to( to je inace veliki problem sa svakim free hostom)
    Ljubim Vas puno i kuvajte mi lepo :-)

    ОдговориИзбриши
  17. ;)) Nadam se da moje blogerice uspeti da izadju na kraj sa ovim bagovima, idem sada u komsiluk da izvidim situaciju... zelim vam prijatno nedeljno popodne!;)))

    ОдговориИзбриши
  18. I kod mene se nešto zna tako izdešavati,i zaista mi ne bude jasno..vjerujem da će što manje biti takvih problemčića:)

    ОдговориИзбриши
  19. Ja vec danima muku mucim sa novim i starim ineterfejsom. Na kraju sam se vratila na stari, ne vredi - sa novim za sad ne mogu nista da uradim.

    Lana, kod tene vidim sve.

    ОдговориИзбриши
  20. Draga Lana, blogger je besplatna platforma koja se svakih nekoliko održava. Tko zna šta su oni radili i kako je to utjecalo na tvoj ( i mnogo) drugih blogova. Moja pretpostavka jest da su nešta kopirali, premještali i slagali. Dok se to dešava najbolje je ništa ne "dirati" na blogu. Znam da se teškos uzdržati ;)
    P.S. i mene to nervira, rado bih da nam najave kada imaju radove ;)

    ОдговориИзбриши
  21. Evo i kod mene se popravilo samo od sebe, od sinoć je opet sve u redu i nadam se da će tako i ostati :) Inače, sa niti jednim od ostalih blogova nisam imala problem otvoriti ga i sve na njemu vidjeti.

    ОдговориИзбриши
  22. i ovdje super, sve po starom :)
    Ajmo sad Lana, novi receptić na sunce :D

    ОдговориИзбриши
  23. ;)) Vazno je da nam je bloger ponovo u funkciji, nadam se da se i kod vas isto tako sve sredilo... drage moje, hvala puno na javljanju u podrsci, lakse je kad to podelimo zajedno!;))) puno vas pozdravljam...

    ОдговориИзбриши