недеља, 21. октобар 2012.

Nutella trufle... i malo iznenadjenje:)



Prosla je ponoc na ovoj strani zemaljske kugle tako da je pravo vreme za ovaj post!:) Upravo na danasnji dan, pre tri godine, pocela sam da pisem blog i na ovim stranicama objavila prvi recept. Sa ove distance, izgleda mi kao puno vremena, ali zapravo su tri godine proletele u trenu i skupio tu se lepi broj recepata.

Zelela bih da se svima vama koji pratite ovaj blog, pre svega zahvalim na podrsci, lepim recima, komentarima i sugestijama koje mi pisete, nadam se da cemo se jos dugo "citati". I najzad, volela bih da vas pocastim ovim  kuglicama sa Nutellom, a na kraju posta vas ceka i malo iznenadjenje!:)


Za Nutella trufle potrebni su nam:


Priprema: 
Na tihoj temperaturi zagrejte slatku pavlaku i maslac. Dodajte Nutellu i čokoladu izlomljenu na kockice, pa sve lagano mešajte dok se čokolada potpuno ne rastopi. Na kraju dodajte mlevene pečene lešnike (možete staviti i više lešnika:). 
Smesu preručite u odgovarajuću posudu i stavite na hladjenje.  Možete  staviti i u zamrzivač da ubrzate postupak.  Kad se smesa stegla, malom kašičicom vadite i oblikujte kuglice. Svaku uvaljajte u kakao prah i redjajte na tanjir. Držite ih na hladnom do posluživanja, a najlepše prijaju uz šoljicu tople čokolade.... uživajte!:)



Par napomena: ove kuglice se vrlo brzo tope na sobnoj temepraturi, pa ih je najbolje cuvati na hladnom do posluzenja. Isto tako, bilo bi dobro uvaljati ih u kakao neposredno pre sluzenja, jer ce se stajanjem omotac od kakaa stopiti sa smesom. A da bi smesa bila kompaktnija i laksa za oblikovanje, moze se dodati i vise lesnika u smesu nego sto je navedeno u receptu.:)

Ovaj recept ce biti moja ulaznica za blogersku igricu  Ajme, koliko nas je koju ovog meseca vodi nasa Irena sa bloga Sweet & Salty (temu naravno vec znate - Nutella.:), a recept mozete pronaci i u novom broju magazina Mezze.

A sada par reci o iznenadjenju...:))

Zelelela sam da nam ovaj rodjendanski dan bude nekako drugaciji i poseban, pa sam pripremila dva poklona. Evo sta treba da uradite... ukoliko do sledece nedelje (28.11.) ostavite komentar ispod ovog posta, imacete priliku da osvojite jedan od dva kompleta koje vidite na slici.

Uz pomoc random.org u nedelju cu upisati ukupan broj postova koji pristignu, kliknuti dva puta i na osnovu brojeva koje program izvuce, saznacemo koga ce postar najvise obradovati. Svima zelim puno srece!:))))


Jedan komplet sadrzi: modlicu za kolacice, spatulu i cetkicu za premazivanje (sve od silikona), dekorativnu korpicu, platneni podmetac koji se slaze sa korpicom (zbog fotkanja finalnih kolacica:) i dve knjizice sa receptima... (nadam se samo da ce mi sve stvarcice stati u kovertu, onu sa mehuricima!:)).

115 коментара:

  1. Srećan rođendanko blogiša i divna si što poklanjaš ovako slatke poklone! :))

    ОдговориИзбриши
  2. Srecna godisnjica! Tako kratko vodis blog, a toliko si popularna! Svaka cast! Meni ne moras da saljes poklone jer je skupo. Spremam se da sledeceg meseca napravim neke od tvojih kuglica, cak sam nabavila i napolitanke, doduse sa karamelom, a ne sa lesnikom (jako ih je tesko ovde nabaviti) i to za veliki indijski praznik Divali. Drugarica me pitala da joj napravim nesto za tu priliku i ja mislim da ce ti kolaci biti super. Eto da znas.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nista ne brini, ako bude prilike, posta leti preko bare!:) Srecno sa kuglicama, blago tvojoj drugarici!:)))

      Избриши
  3. Sve čestitke Lanice sa željom da i dalje nastaviš ovako uspješno kako si i do sada,velika si inspiracija u svakom smislu.Ove truflice će biti kod mene,jer su baš po mom guštu..veliki pozdrav i pusa ti leti!

    ОдговориИзбриши
  4. Draga lana Srećna Godišnjica. Tvoj blog mi je jedan od omiljenih i ne samo meni nego i mnogima koje znam. Pokloni su prelepi, zaista si vrlo divna !

    ОдговориИзбриши
  5. Srecna godisnjica! Blog je odlican i ja sam tvoje recepte pratila jos i prije toga na coolinarici ali mi je ovako milije i lakse a imam ponesto i da procitam sem recepta. Kuglice divno izgledaju mogu samo da zamislim kako su ukusne a slike su ti predivne.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veliki pozdrav tebi i mojoj maloj imenjakinji, ovde mi je sada nekako zgodnije da upisujem recepte, ali virnem tu i tamo na Coolinariku.:))

      Избриши
  6. Sretan blogorođendan! Ulaznica je odlična i sigurna sam da ću ih napraviti za blagdane. Odabir poklona je odličan i nadam se da će mi random biti naklonjen :)

    ОдговориИзбриши
  7. Srećan blogo-rođendan draga Lana!! "Nutelice" su fantazija a tek pokloni - no comment!SVAKA ČAST! :-* PUNO VAS POZDRAVLJAM :-*

    ОдговориИзбриши
  8. Draga Lana,SRECAN TI BLOGORODJENDAN!!!Pravo je zadovoljstvo i uzivanje citati a i isprobavati tvoje recepte.Svaki koji sam probala,bio je SAVRSEN!!!Drago mi je sto imam tako divnu blog prijateljicu!!Zelim da nas jos dugo obasipas sa tvojim divnim receptima!DIVNA SI!!! <3 A trufle?Pa naravno,i njih cu probati!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Majo, hvala ti, meni je isto zadovoljstvo sto vas sve imam za blog prijatelje!:)) p.s. mislim da ce ti se ove kuglice jako svideti.:))

      Избриши
  9. Tri godine, bravo. Evo ja sam sad prebrojala meni je prošlo 2 godine i 3 meseca, a zaista kako kažeš prošlo je u trenu. Meni je fascinantno sada, kad pogledam unazad, da se moj stil kuvanja promenio, poboljšao u odnosu na prve postove, i da sada imam neiscrpan izvor inspiracije u vama. Doduše, desi se i meni kao pre neki dan da kažem, nemam pojma šta da kuvam.

    Elem, Lana, nikako mi nije jasno kako uspeš da slikaš a da svetlosni izvor nije iza tebe, jer mi se čini da je prozor ispred tebe na slikama?

    Tvoji sitni kolači su ne prevaziđeni, to već znaju i ptice na grani. Savršeni!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uh, da znas da je i meni neverovatno kako vreme brzo leti, nisam ni sanjala da ce mi posle toliko vremena jos uvek biti interestano da kuckam recepte, sada cini mi se jos vise nego na pocetku.:)

      Sto se tice svetla, dobro si primetila... fotkam na kuhinjskom stolu ispred prozora, tu nekako imam najvise svetla, mada mi se cini da je najbolje slikati ujutru ili kasnije popodne, jer oko podneva svetlo mi direktno pada i pravi senke.... hvala ti.:))

      Избриши
  10. Ovo je prekrasno, slika me odmah privukla, sad vidim i recept i fantazija je :) A zbilja si i darežljiva oko poklona, svaka ti čast za 3 lijepe godine, želim ti još puno više!

    ОдговориИзбриши
  11. Cestitam!
    Jedini cooking blog koji pratim, svaki dalji komentar je suvisan =)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :)) Hvalaa, mozda ce kasnije jos neki blog posluziti kao inspiracija, ima tu puuuno finih blogova i receptica::))

      Избриши
  12. Lana,
    Cestitam od srca! Tri godine,...i toliko prelijepih recepata koje si podijelila sa nama. Uzivam u tvom blogu, a recepti su uvijek prava mala carolija. Hvala Minjoncicu!!!

    ОдговориИзбриши
  13. Draga Lana, srecna Vam godisnjica i zelim Vam jos puno lepih recepata da podelite sa nama!!! Pokloni su preslatki, lepo iskombinovane boje sa puno stila!!!
    Veliki pozdrav!!!

    ОдговориИзбриши
  14. Sretan rođendan!! Post je odličan, sviđaju mi se ovi truffles od Nutelle :) A i pokloni koje si pripremila su predivni!

    ОдговориИзбриши
  15. Sretan rođendan i hvala na predivnim receptima :)! p.s. nagrade su odlične!

    ОдговориИзбриши
  16. I ja iz Slovenije se pridružujem čestitkama. srećan rodjendan. Nadam se da ćemo još dugo godina uživati u tvojim čarolijama. Pozdrav,Vanja.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Vanja, hvala ti puno, tebi sam odavno namenila jedan kuvar, samo nikako da dobijem nove primerke od izdavaca iz Splita, ali stici ce makar i sa zakasnjenjem.:))

      Избриши
  17. Juce sam vas otkrila i celo vece provela uzivajuci u vasim slikama i receptima. Sve cestitke zasluzujete i samo tako nastavite. Pozdrav, Olja.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Olja, hvala na javljanju i nadam se da ce neki receptic fino posluziti.:))

      Избриши
  18. Stvarno mi je glupo da sad nabrajam šta sam sve pravila po tvojim receptima:-) 'Omiljeni' sa Kulinrke su mi prepuni tvojih recepata i po njima sam napravila bar pola sitnih kolača prošlog januara za slavu. Tvoje sugestije putem mejla su mi mnogo značile u opštoj slavskoj frci. Pomislila sam koji je lik ova žena koja meni nepoznatoj dosadnoj osobi sve odgovori. Kasnije mi je sve postalo jasno! A na slavi su se pobacali u nesvest od uživanja:-) Tad nisam pisala blog pa nema ni slika tih kolača, ove godine će biti svakako.

    Slike me uvek bacaju u nesvest, scenografijom i kvalitetom. Da li Jelena zna na kom spratu živiš?:-)

    Sretan ti jubilej, za 5. ću ja tebi da pošaljem poklon zahvalnosti!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Vesna, mislim da te kolacice sa coolke vec svi napamet znate, hihihi... ali uvek mi je drago kad cujem da su fino uspeli i da su gosti otisli kuci zadovoljni.:))
      A fotke ne ispadnu svaki put ovakve, ipak tome najvise dobrinosi sunce koje se probija kroz prozore u oblacima.:)) Danas sam se, recimo, bas namucila sa fotkama jer sam ih slikala u podne, pa su stalno imale senke, ali valjda cu uspeti neku da izvucem.:)) p.s. bicu valjda tu za 5-ti rodjendanac!:D

      Избриши
  19. Fin recept, svidjaju mi se truffles-i i lepa ideja za pokloncice :) samo nastavi sa blogom :) Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  20. Srecan blogorodjendan! Sjajan recept, ubrzo cu ga isprobati :)

    ОдговориИзбриши
  21. Draga Lana, zelim vam srecnu blogogodisnjicu i naravno da nastavite sa ovakvim radom kao jos puno, puno ovako divnih recepta. Vas blog je zaista "za svakog po nesto", s'obzirom da se mogu naci recepti od najfinijih umaka, predjela i salata, do predivnih kolacica i tortica.
    Trufles izgledaju predivno, a slike su pravo uzivanje gledati ih. Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  22. Srećan blogorođendanac i još dugo, dugo ih slavila!
    Ja moju šansu za nagradicu ustupam nekom drugom, mene nemoj da računaš za darivanje. :)
    Ljubac!

    ОдговориИзбриши
  23. Sretann rođendan:)) slike su prekrasne, a kuglice mi se jako sviđaju i sigurno ću ih raditi:)
    a blog, hah to je više cijela kuharica:)

    ОдговориИзбриши
  24. Draga Lana, od ♥ ti čestitam jubilarnu trogodišnjicu bloga i želim ti još puuuno godišnjica jer nam poklanjaš i deliš sa nama svoje predivne recepte i prelepe fotke. Kuglice su fantastične, zapisaću recept jer volim taj spoj ukusa lešnika, čokolade i nutele. Velikodušno je od tebe što želiš nekome pokloniti ove predivne poklone. Veliki pozdrav iz Požarevca!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Zoro, eto mislila sam da bi to bio zgodan nacin da obelezeimo ovaj mali jubilej, hvala ti na cestitkama i puno te pozdravljam!:))

      Избриши
  25. Čestitam ti jubilej sa željom da nas još dugo obasipaš dobrim receptima i izvanrednim fotografijama.
    Nadam se da primaš čestitke sa zakašnjenjem (nedeljom ne stignem na red za računar od dece:)). Ne pišem blog, nisam vredna ni u komentarisanju, ali tvoj blog redovno pratim i uživam u isprobavanju tvojih recepata. Puno pozdrava.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :)) Nikad nije kasno za lepe zelje, hvala puno na javljanju, a blog nikako nije prepreka i drago mi je da su se javili i citaoci koje mozda nemam priliku da pratim na netu.:) Saljem puno lepih pozdrava!:))

      Избриши
  26. I sama znaš da su mi tvoji recepti među omiljenima.Penjurlije,pletenice i još svašta nešto se odavno odomaćilo kod nas.I moje devojčice te znaju kao Lana iz LE. :)
    Srećan blogorođendan i želim ti još puno puno ovako slatkih i preslatkih recepata!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veliki pozdrav za moj komisluk, a posebno curicama... pa, stvarno ko da smo na drugom kraju sveta, nikako da se nadjemo na jednoj kafici, moracemo to da ispravimo prvom prilikom!:)))

      Избриши
  27. Draga Lana, čestitam ti blogorođendan!
    Tvoj blog mi je jedan od omiljenih i uvek uživam u tvojim savršenim izvedbama:)
    Želim ti da jo duuuugo nastaviš da nas inspirišeš:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Nevena, hvala ti puno na uvek lepim recima, saljem veliki pozdrav u moj omiljeni grad NS!:)))

      Избриши
  28. Одговори
    1. Draga Milice, hvala puno... bas se nekako osecam kao da mi je pravi rodjendan!:))) kiss

      Избриши
  29. Hvala za savršene lekcije i teške zadatke ;)
    Uz saznanje da ste s ovog sveta ( mada bi mi bilo lakše da niste), ostaje mi da se radujem prefinjenoj lepoti koju stvarate i da vredno pošavam da se tom savršenstvu približim.
    Svako dobro,
    Katarina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Katarina, hvala najlepse na tako lepim recima, nadam se da ovog puta zadatak nece biti tako tezak, puno lepih pozdrava i svako dobro Vama i Vasima!:))

      Избриши
  30. Rijetko ostavljam komentare, ali sad sam, evo, otvorila i google račun da bih mogla reći: sretan rođendan i hvala na svim divnim receptima. Koji god sam probala, postao je sastavnim dijelom jelovnika moje porodice. Srdačni pozdravi!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Sevima, hvala puno na javljanju i bas ste me prijatno iznenadili, posebno me raduje sto su recepti lepo pozluzili i sto se odomacili, saljem veliki pozdrav!:)))

      Избриши
  31. sretan ti blogorođendan i to već treći, obožavam tvoje fotografije i recepte i veselim se novima!!

    ОдговориИзбриши
  32. Sretan treci blogorodjenda, i da dozivimo bar jos deset puta toliko :DD

    ОдговориИзбриши
  33. Srecan rodjendan! Zaista ste velika inspiracija pocetnicama kao sto sam ja... :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Milice, samo napred, svi smo mi bili pocetnici!:) Vazno je samo sve raditi s ljubavlju i biti uporan...tu sam uvek ako nesto zatreba.:))

      Избриши
  34. Joj, kada san postane java: obožavam truuffles, a još više Nuticu. Ovako spojeni - samo sanjati mogu. Pinam, i radim. Poljupci za divan recept!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puuuno i saljem ti poljupce... jedina mana je sto je smesa tako ukusna, pa cesto ni ne stignem da napravim sve kuglice.:)))

      Избриши
  35. Draga Lana, srećan ti blogorođendan, i još dugo da nam bloguješ i da nas raduješ svojim receptima i slikama i savetima i predusretljivošću i ljubaznošću i stilom i... (popuniti po želji) :)

    p.s.
    I ja se, kao i Gaga, odričem nagrade u slučaju da random zapadne baš na moj broj, samo sam htela da čestitam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Majo, hvala ti na svemu, pre svega na prijateljstvu, pa onda receptima, savetima, pomoci... hvala i na rodjendanskoj cestitki, ma jednom cemo lepo popiti kaficu i ispricati se uz neke fine kolacice!:))

      Избриши
  36. Treba da mi tebe častimo za tvoj rođendan a ne ti nas s ovim divnim darovima.

    ОдговориИзбриши
  37. čestitam i još mnogo ovakvih godišnjica i lijepih receptića, pratim te od početka na ovom blogu i svakim novim receptom sa sve više oduševljena

    ОдговориИзбриши
  38. LANA,zaista ugodno iznenađenje,moram priznati da bih ja radije imala kuvar sa tvojim receptima:-)Želim ti puno zdravlja,a za recepte ćeš se ti već pobrinuti....

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Tanja, hvala ti na lepim zeljama, nadam se da ce se bar neke ostvariti.:))

      Избриши
  39. Čestitam na rođendanu, ja svoj prvi nisam ni primjetila a još manje obilježila. Da li vjeruješ da nikad nisam probala Nutelu? Djeca uglavnom traže onaj kremić od Takova (sad Swisslion) a on je meni presladak a i nisam ljubitelj bijelog dijela.

    ОдговориИзбриши
  40. Draga Vela, jedne godine sam cak promasila datum, na kraju nije to toliko ni vazno, ali nekako je lepo kad mozemo da se makar ovako virtuelno nadjemo i malo pocastimo, kad se vec ne mozemo uzivo... meni je isto drazi cokoladni deo krema, zato mi je Nutella tako fina, mada je ne koristim bas cesto, ali eto u nekim posebnim prilikama kao sto je ova.:)) Hvala puno na lepim cestitkama i puno te pozdravljam!:))

    ОдговориИзбриши
  41. Sretan rođendan i još puno divnih recepata! A Nutella, moja slabost....naravno da ću probati recept :-)

    ОдговориИзбриши
  42. Draga Moja, srećan ti blogorodjendan i da ih još puno slaviš. Uživam u svakom tvom postu. Jedva čekam da otvoriš poslastičarnicu pa da ti budem redovan gost. :)
    Ove trufle su baš slavljeničke. Čim kupim novu teglu nutele idu na probanje. :)

    ОдговориИзбриши
  43. Draga Zoko, hvala ti puno!:)) eh, a otvaranje poslasticarnice ce, bojim se, morati jos da priceka, ali dotle cu vezbati u kucnoj radionici.:)))

    ОдговориИзбриши
  44. Srećan blogorodjendan! U to zdravlje ću se počastiti jednom kuglom :D

    ОдговориИзбриши
  45. odlicno izgledaju i lako se prave, mislim da ce uskoro ugledati svijetlo dana u mojoj kuhinji.koliko kuglica ispada od ove smjese?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bice mi drago da ih isprobas, od ove mere obicno izadje 20-tak kuglica, ali s obzirom da smesu treba isprobati (vise puta:), onda kuglica ispadne nesto manje.:))

      Избриши
  46. Kuglice super izgledaju, čestitke na blogorođendanu. Tvoj je već i pelene skinuo;)

    ОдговориИзбриши
  47. Draga, čestitam na blogorođendanu!! :D Neka živi još dugo, dugo :)
    Baš Nini komentiram na blogu kako napokon treba i ja da se uhvatim slaganja svih svojih recepata - kad se samo sjetim koliko toga imam isprintano ili zapisano još od tvojih prvih recepata, nikad ne znam odakle da krenem :D I ovaj recept je još jedan u nizu kojeg volim :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Majo, hvala ti puno!:) Ne brini, ima nas jos takvih koji skupljamo recepte, neke stampam cak i vise puta (jer ne mogu da ih nadjem:), tako da te potpuno razumem.:))

      Избриши
  48. Draga Mignonne,
    obožavam tvoje recepte i već sam ih više puta pravila i objavila na svojoj stranici. Čestitam ti blogorođendan i želim ti još puno uspješnih recepata. I dalje ću te pratiti i uživati u tvojim delicijama.
    Puno pozdrava iz Dubrovnika,
    Anita

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Anita, hvala ti puno i jako mi je drago da si se javila.:) Mozda neki put ne stignem da ispratim sve novosti, pa mi tako promaknu neka lepa desavanja, ali pronasla sam te na FB-u pa cu od sada pratiti tvoju kuhinjicu.:)) Saljem ti puno lepih pozdrava!:))

      Избриши
  49. Draga Lana, čestitam ti tri godine uspješnog blogo-rada, uistinu si obogatila ovu blogosferu i nadam se da ćeš još puno lijepih blogo-godišnjica sa nama proslaviti. Inače, blogovi su nam vršnjaci :)
    Truflice su odlične, sada bi mi jedna i više nego dobro došla,odličan recept i krasne kuglice.
    A pokloni koje si nam pripremila su tek jako lijepi, ne bih imala ništa protiv da me poštar iznenadi :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Branka, hvala ti puno na lepim zeljama, i posebno mi je drago sto su nam blogovi vrsnjaci, volela bih da i sledece godine dodamo jos koju svecicu na virtuelnu rodjendansku tortu.:))

      Избриши
  50. Draga moja srecan ti blogo rodjendan! Zelim ti jos puno uspesnih godina blogovanja i da uvek budes jednako vredra, nasmejana i inspirativna...

    :***

    ОдговориИзбриши
  51. Srecan rodjendan!!!Jos puno lepih recepata zelim.

    http://www.sugayakitainu.com

    ОдговориИзбриши
  52. Joj dok sam ja stigla do ovih kuglica 103 komentara i sve ste ih "pojele"... prva fotka mi je mrak a kuglice izgledaju božanstveno.
    I naravno sretan blogorođendan i pratim ja tebe mnogo duže i šire i zaista skidam ti kapu na slatkim čarolijama koje praviš - neprevaziđena si!

    ОдговориИзбриши
  53. Srecan rodjendan!
    Kao i uvek divan recept, a i iznenadjenje nije za baciti :)

    Keep up the good work, sve najlepse i jos mnogo rodjendana!:)

    Natasa

    ОдговориИзбриши
  54. Uhhh, koliko komentaraaa ;) draga moja Mignone, rado pratim tvoj blog i zaista mislim da je najlepši i najkvalitetniji na ovim prostorima, srećan Ti rođendan mila moja <3

    Ne očekujem nagradu, neka je dobije neko mlađi, ne mlađima svet ostaje ;)

    ОдговориИзбриши
  55. Čestitam na rođendanu mila, blog ti je predivan i rado ga čitam, naravno kad uhvatim vremena, želim ti još puuno predivnih postova :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala jos jednom... neki put se mozda zablokira post kad se salje, pa onda stignu dva komentara, ali ne smeta.:)) Saljem ti puno lepih pozdrava!:)))

      Избриши
  56. Velike pohvale jednoj vrednoj i nesebičnoj dami, zahvaljujući vama proslavljanje ovogodišnje slave bit će bez glavobolje.Sreća se osmehnula kada sam nabasala na vaš blog i hvala što postojite.Moram još samo da pohvalim vaše slike, koje su predivne, pa tako vaši odlični recepti dobijaju na savršenstvu.Veliko hvala tako nadarenom i kreativnom umu.Veliki pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  57. Draga Lana, srecan ti treci blogorodjendan sa velikim zakasnjenjem. Da jos dugo uzivamo u tvojim receptima. :***

    ОдговориИзбриши