уторак, 16. август 2016.

Kuhinjica gostuje na portalu Pošalji recept :)Nedavno sam dobila lep poziv da gostujem sa par receptića na portalu Posalji recept:) Verujem da je svima dobro poznato istoimeno štampano izdanje u kome čitaoci rado dele svoje omiljene i proverene recepte, a često pošalju fotografije uspelih specijaliteta napravljenih sa najmlađim članovim porodičnog "kulinarskog" tima.:)

U ovom predstavljanju sam odgovorila na par postavljenih pitanja i napisala predlog menija za jedno prijatno druženje sa prijateljima, a tu je i detaljan receptić za pizzu od integralnog ludog testa. Ako vas zanima da pročitate, skoknite po receptić preko ovog linka.:))


Posebno se zahvaljujem dragoj urednici portala, Nataši Vitezović, na ukazanom poverenju i prilici da gostujem na ovoj lepoj kulinarskoj stranici.:))


Družimo se još, uskoro novi recepti na portalu Posalji recept.:)


6 коментара:

 1. Draga Lana, hvala puno što si se odazvala našem pozivu i čitaocima dala još jednu priliku da se upoznaju sa tvojim radom i tobom. Mada, sigurna sam da je malo onih koji za tebe nisu čuli. Bilo je divno sarađivati s tobom. Hvala što podržavaš rad našeg portala i moram reći da nam to posebno znači. ♥♥♥

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Draga Nale, hvala puno na pozivu, bilo je pravo zadovoljstvo saradjivati... nadam se da ce receptici posluziti citaocima kao lepa inspiracija.:)) Veliki pozdrav i poljupci!:)))

   Избриши
 2. SEHR LECKER
  ICH MAG so einfach GERICHTE die schnell zubereitet sind

  wünsche noch einen schönen ABEND
  bis bald die BIRGIT

  ОдговориИзбриши
 3. Dok čekam "skok u dalj" i našu Ivanu, svratih kod tebe da vidim šta si novo postavila i ne mogah da prepoznam stranicu :)

  Počev od nove slike s hrizantemama, pa do novih recepata i sličica, imam šta da čitam i gledam :)

  Kažeš: "Verujem da je svima dobro poznato istoimeno štampano izdanje u kome čitaoci rado dele svoje omiljene i proverene recepte"..
  Nisam čula, ni videla, evo prvi put sad o tome čitam. Naša Nale je urednica? Joj, pa ja kao da sam pala s kruške :)

  Otići ću da vidim.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. :)) Taman za lepe snove, pred spavkanje.:)) A casopis izlazi dosta dugo, ma sigurna sam da si ga bar jednom videla na kisocima... nasa Nale je web urednica, svakako skokni da pogledas.:))

   Избриши