четвртак, 25. новембар 2021.

Torte i kolači - novi broj:)

 


Vaš najslađi časopis za torte i kolače - od danas na svim kioscima.:) Obukli smo ga u najlepše praznično ruho, ma sav je meden da ćete poželeti da ga poručkate (pardon, pročitate:) od prve do poslednje stranice... gotovo da miriše na vanilu, cimet i medenjake.:)))


4 коментара:

  1. Slatka novogodišnja gozba, ima za svakog po nešto 😍 Naslovna sličica je čarobna, kao iz bajke ⛄ Kod nas su tek za danas najavili sneg.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno, draga moja... kod nas je ovih dana pravo prolece, nadam se da ce nas sneg ipak obradovati malo za praznike.:)) Zelim ti sve najlepse u Novoj!:)))

      Избриши
  2. Veoma mi nedostaje objavljivanje vaših recepata ovde. Da li planirate da nastavite sa tom praksom, nekada u budućnosti? Vi ste neiscrpan izvor ideja i bilo bi to jako lepo. Nekada sam pratila Coolinariku i ne sviđa mi se ono što su od nje napravili i ne pratim je više. Takođe, sa nestrpljenjem sam otvarala vašu stranicu da vidim šta ima novo. Veliki pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Tara, hvala puno na javljanju.:) I meni je zao sto vise ne objavljujem recepte na blogu, jednostavno ne stizem, ali nadam se da cu ubuduce pronaci vise vremena i za sadrzaje ovde. Zelim Vam svako dobro u novoj godini, neka bude ispunjena lepim trenucima... cin-cin!:))

      Избриши