среда, 26. јануар 2022.

Torte i kolači - novi broj:)

 


Dragi moji, pred vama je poslednje izdanje Torti i kolača (časopis neće više izlaziti u ovom obliku), ali to ne znači da će manjkati slatkih receptića... potražite sledeći broj Bakinih slatkiša koji izlaze u februaru, a ovaj broj sačuvajte kao lepu zbirku poslastica koje ćete uvek s ljubavlju pripremati.:))


DOPUNA: nastavljamo i dalje sa ovim izdanjem, ali u nešto smanjenom obimu, tako da za sledeći broj napravite neki fini uskršnji slatkiš ili desert sa jabukama i pošaljite nam sličice i recept do 10.marta... čitamo se i dalje!:))                                                                           


6 коментара:

  1. Kao i uvek fantastićno!
    Gornja slika, koja romantika :-)

    ОдговориИзбриши
  2. Draga Lana, godinama pratim Vas blog i uzivala u Vasim receptima ali kako ih odavno vise nema, ne predostaje mi nista drugo nego da listam stare.Do ovog casopisa ne mogu da dodjem jer zivi u inostranstvu.Nema veze, puno Vas pozdravljam i zelim jos vise uspeha u daljem radu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Sneska, bice i novih receptica, samo da ugrabim malo vise vremena.:) A casopise mozete naruciti u elektronskom izdanju preko sajta Novinarnica (pojedinacne brojeve, a moguca je i pretplata:)... hvala Vam puno na javljanju i na lepim recima!:) Veliki pozdrav leti!:)))

      Избриши