субота, 2. септембар 2017.

Klub sendvič


Popularni zalogajčići koje možete naručiti u većini kafića zapravo su tostirani parčići hleba sa klasičnim nadevom za sendviče, servirani na drugačiji i zanimljiv način. Mogu se napraviti i kod kuće sasvim jednostavno i brzo, ostaje vam posle samo da izaberete omiljeni film i udobno se smestite u fotelju.:)) Prijatan vikend!:))

Klub sendvič


Sastojci (po osobi): 3-4 šnite tost hleba, šunka (pileća, praška i sl.), kačkavalj, pradadajz, krastavac, zelena salata, puter ili majonez

  Priprema:

Hleb ispeći u tosteru i premazati sa malo putera ili majoneza. Na svako tostirano parče hleba staviti po kolutić šunke i kačkavalja, a odgore rasporediti kolutiće paradajza, krastavaca i listove zelene salate.

Tako pripremljene parčiće lepo poređati jedan na drugi i staviti 4 duža štapića/čačkalice u svaki ugao (da se sendviči ne raziđu prilikom seckanja). Sendviče iseći na trougliće po obe dijagonale, tako da na kraju dobijete 4 dela sa štapićima. 

Klub sendviči se najčešće služi uz pržene krompiriće i malo kečapa, ali ne smeta ako napravite i drugu omiljenu kombinaciju po želji.:)

Prijatno grickanje!:))


6 коментара: