tag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post7688496416118411481..comments2024-01-04T19:44:28.117+01:00Comments on La cuisine creative: Musaka od patlidžanamignonnehttp://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-24112609794123344062017-07-19T22:42:04.224+02:002017-07-19T22:42:04.224+02:00Mozes i samo grilovati patlidzane, bice isto fini,...Mozes i samo grilovati patlidzane, bice isto fini, ako se dopuni sosom od paradajza i doda mesni nadev, bice nesto poput lazanja... moze se praviti i od tikvica na isti nacin.:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-65004886419805875232017-07-19T19:35:53.246+02:002017-07-19T19:35:53.246+02:00Mnogo volim ali izbegavam zbog prženja patlidžana,...Mnogo volim ali izbegavam zbog prženja patlidžana, medjutim, moraću bar jednom da je napravim :)) Izbegavaj ovo, izbegavaj ono (recimo pohovane tikvice) pa tako ispada da najlepša jela najviše izbegavam :))Domaćica onlinehttps://www.blogger.com/profile/11887135323690030665noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-3205788482169395172017-07-18T22:05:21.446+02:002017-07-18T22:05:21.446+02:00Bas bih volela da probas na ovaj nacin, ali pre to...Bas bih volela da probas na ovaj nacin, ali pre toga drzim vam fige za jedan lep odmor u Grckoj i degustaciju njihovih specijaliteta.:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-38400768283545607552017-07-18T22:02:51.453+02:002017-07-18T22:02:51.453+02:00Drago mi je da jos ima ljubitelja musake od patlid...Drago mi je da jos ima ljubitelja musake od patlidzana.:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-90723889134404141952017-07-16T19:58:35.619+02:002017-07-16T19:58:35.619+02:00Obožavam! A tvoja je musaka tako fotogenična!Obožavam! A tvoja je musaka tako fotogenična!katin špajzhttps://www.blogger.com/profile/11715644470732806691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-7581148974693796742017-07-16T13:03:41.654+02:002017-07-16T13:03:41.654+02:00Baš si se potrudila i rezultat je fantastičanBaš si se potrudila i rezultat je fantastičanAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-36759092205865580662017-07-16T10:44:57.550+02:002017-07-16T10:44:57.550+02:00Bar jednom godišnje napravim grčku musaku, a stvar...Bar jednom godišnje napravim grčku musaku, a stvarno je proces pripreme dug. Zato radije samo pohujem patlidžan, malo brašna pa u jaja, i eto dobrog obroka. Napravim puno toga i onda danima uživam, to mi je najbolji način pohovanja patlidžana :) Volim musake te se možda rešim da napravim i po tvom receptu. Prvo da malo skoknem do GR i tamo uživam u njihovoj musaki. Ma koliko pazila kod kuće na sve detalje, uvek mi je tamo lepša i ukusnija :)Jafihttps://www.blogger.com/profile/10853206838907131884noreply@blogger.com