tag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post7510024220840206141..comments2024-01-04T19:44:28.117+01:00Comments on La cuisine creative: Sladoled Aljaskamignonnehttp://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-72927727482951998222017-06-27T23:14:29.378+02:002017-06-27T23:14:29.378+02:00Mi smo ipak vise za klasiku, sladoled bez "ka...Mi smo ipak vise za klasiku, sladoled bez "kaputica", ali ovo je zanimljivo kada imate goste... super je sa tim plamenom, sve zavrsis za cas posla.:) mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-89389806073220977272017-06-26T07:19:40.027+02:002017-06-26T07:19:40.027+02:00Ova poslastica uvek impresionira svakoga za stolom...Ova poslastica uvek impresionira svakoga za stolom. Ja aljasku obično držim samo nekoliko minuta u rerni a onda za stolom dovršim onim plamenom. Divno si je napravilaAnonymousnoreply@blogger.com