tag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post6090069586034018443..comments2024-01-04T19:44:28.117+01:00Comments on La cuisine creative: Prokulice na 3 načina + posni jelovnikmignonnehttp://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-29861645451731149332013-12-13T23:09:32.534+01:002013-12-13T23:09:32.534+01:00Salatu sam prvi put probala u gostima i odusevila ...Salatu sam prvi put probala u gostima i odusevila se, pre toga nisam ranije jela prokulice... u rerni su i meni isto favorit, dok ih tata jos izbegava... nikako da ga naviknem, hihhi :Dmignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-56893698648625767882013-12-13T23:07:54.235+01:002013-12-13T23:07:54.235+01:00Znaju ljudi sta je dobro, moram probati da ga skuv...Znaju ljudi sta je dobro, moram probati da ga skuvam na pari, vidim da je vise vas to pohvalilo... najjednostavniji nacin je obicno i najukusniji, sa masl.uljem i pinjolima zvuci savrseno.:)))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-89469192904508012082013-12-13T23:05:42.616+01:002013-12-13T23:05:42.616+01:00Eto jos jednog ljubitelja ovih kupuscica.:)))kissEto jos jednog ljubitelja ovih kupuscica.:)))kissmignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-5192945946622177812013-12-12T07:42:03.776+01:002013-12-12T07:42:03.776+01:00Prokelje obožavam... Baš dobre ideje predlaže. Ost...Prokelje obožavam... Baš dobre ideje predlaže. Ostalo je priča za sebe... Svaka reč naružava lepotu koju si pripremila:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02947860944771385609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-18766226816828459272013-12-08T22:21:07.575+01:002013-12-08T22:21:07.575+01:00Volim prokelj I cesto ga jedem - a nije ni cudo, u...Volim prokelj I cesto ga jedem - a nije ni cudo, u Holandiji je to jedno od osnovnih povrca u toku zime. Obicno ga skuvam na pari, a dobar je I pecen. Nedavno sam ga pekla, imala sam osecaj da jedem kesten! Malo maslinovog ulja I pinjoli - eto sjajnog priloga. Jedino ga ne volim pohovanog, ali pohovano po definiciji ne volim. Probacu ove tvoje sa limunom.... Zvuci sjajno!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-55523705981117311392013-12-08T03:07:42.601+01:002013-12-08T03:07:42.601+01:00Lana, ovo je super. Salatu nisam nikad pravila i n...Lana, ovo je super. Salatu nisam nikad pravila i nisam ih pohovala, to mi je bas super ideja, ali ih jesam pekla u rerni, i zapravo, samo ih tako i spremam, najbolje su mi. Ljiljanahttps://www.blogger.com/profile/02482875670219666097noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-22216326038825168242013-12-07T19:39:09.053+01:002013-12-07T19:39:09.053+01:00Odlicno zvuci sa bademima, verujem da je vrlo ukus...Odlicno zvuci sa bademima, verujem da je vrlo ukusno, a ni slaninica nece nikako "pokvariti" opsti utisak.:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-26640592620462417342013-12-07T09:52:14.091+01:002013-12-07T09:52:14.091+01:00Divno,ne treba meni post za ovako dobru trpezu... ...Divno,ne treba meni post za ovako dobru trpezu... prokulice volim skuhati na pari,zatim im dodati malo preprzene( slanine )i badema ali posto je post ,mrvice i bademi su jako fini !!<br />mirjanahttps://www.blogger.com/profile/09136482136234907845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-34192811869443263242013-12-07T09:07:55.138+01:002013-12-07T09:07:55.138+01:00Hvala Zorice, kod nas nije cesto, ali povremeno mo...Hvala Zorice, kod nas nije cesto, ali povremeno moze da prodje... cak se ni tata, koji nije bas ljubitelj zelenisa, ne buni previse.:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-15384174054399139242013-12-07T09:06:29.752+01:002013-12-07T09:06:29.752+01:00Mozda ipak bude ljubav na drugi zalogaj, pruzi mu ...Mozda ipak bude ljubav na drugi zalogaj, pruzi mu jos jednu priliku.:) Gledala sam da nekako napravim zimski meni, pa se nadam da ce mozda fino posluziti.:) Puno te pozdravljam!mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-61895023218825150832013-12-07T09:02:39.887+01:002013-12-07T09:02:39.887+01:00Ranije nisam bila odusevljena ovim zelenisom, ali ...Ranije nisam bila odusevljena ovim zelenisom, ali sada mi se cak nekako svidja, valjda se ukusi vremenom menjaju.. pruzi mu jos jednu sansu, mozda te potpuno drugacije iznenadi.:)) p.s. fina kombinacija je da mu se doda malo slaninice i ribanog sira, pa se onda sve zajedno zapece u rerni, ali o tome cu kuckati nekom drugom prilikom.:)) mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-68110695441457007882013-12-07T08:57:42.668+01:002013-12-07T08:57:42.668+01:00Sada je nekako prava sezona za ovo povrce, a u poz...Sada je nekako prava sezona za ovo povrce, a u pozadini se vidi tucak od jednog starog mesinganog avana koji sam nedavno dobila od bake, pa sam pomislila da bi se lepo scenski uklopio na fotki.:)) mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-38439090104629217872013-12-07T08:55:20.110+01:002013-12-07T08:55:20.110+01:00:)) Sad si me nasmejala, nadam se da ce ti se dopa...:)) Sad si me nasmejala, nadam se da ce ti se dopasti te pohovane "krofnice" (nekako bas podsecaju na njih), a dobar je nacin i da se zakamufliraju u nadevu za pitu.:Dmignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-57781778762779532242013-12-06T21:56:22.069+01:002013-12-06T21:56:22.069+01:00Ma sve sam ti ove prokulice pojela očima sad, a si...Ma sve sam ti ove prokulice pojela očima sad, a sigurno ću i isprobati neki od načina, najvjerojatnije pohane. Inače, prokulice, brokulu i karfiol najviše volim skuhane na pari bez ikakvih začina - odličan dodatak uz meso. Kako je suprugu to omraženo povrće, sakrijem ga u slane pite pa pojedeWhat's for dessert?https://www.blogger.com/profile/00441694518345606700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-86824758985468024022013-12-06T21:20:21.995+01:002013-12-06T21:20:21.995+01:00svi se ovom porodicom bavimo...moram da priznam da...svi se ovom porodicom bavimo...moram da priznam da mi se druga varijanta jako dopada. sta je ono sto se na fotografiji vidi iza tanjira ? Lici na drsku nekog kovanog tiganja ili se varam...?Marinahttps://www.blogger.com/profile/17291916388661269685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-11390092274155669682013-12-06T18:58:55.315+01:002013-12-06T18:58:55.315+01:00Svaki tvoj post čitam s oduševljenjem jer se vidi ...Svaki tvoj post čitam s oduševljenjem jer se vidi koliko truda uložiš.<br />Inače ne volim baš kelj, ali kad vidim tvoje fotke ja bi ovo probala.. tako da tko zna, možda sve ovisi o tome kako se neštro pripremi :)<br />Divne fotke draga! Ariahttps://www.blogger.com/profile/11172422668899221750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-42466416299327344092013-12-06T17:15:55.008+01:002013-12-06T17:15:55.008+01:00Prokelj je jedna od namirnica koja nikako da nadje...Prokelj je jedna od namirnica koja nikako da nadje put do nasih stomaka; ovaj treci recept mi daje mrvicu nade, ali zato posne suve paprike i kupus sa flekicama mozemo da jedemo ko salatu! Menu ti je izrstan;))))Bylelushhttps://www.blogger.com/profile/01038075361453880480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-3951489951183510672013-12-06T15:52:31.684+01:002013-12-06T15:52:31.684+01:00Prokulice/prokelj obožavam... i vrlo često je na n...Prokulice/prokelj obožavam... i vrlo često je na našem stolu....ideje su ti odličneZorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-23003953975070818682013-12-06T13:46:25.800+01:002013-12-06T13:46:25.800+01:00Vazi, javi kako ti se cini kad isprobas.:) Svidja ...Vazi, javi kako ti se cini kad isprobas.:) Svidja mi se i tvoja verzija sa pavlakom, eto belezim za sledeci put.:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-65167789135744043882013-12-06T13:45:26.605+01:002013-12-06T13:45:26.605+01:00Hvala Jafi, mozda ce nekome koristiti da bude ovak...Hvala Jafi, mozda ce nekome koristiti da bude ovako sve na jednom mestu.:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-63389500603466495292013-12-06T13:44:38.604+01:002013-12-06T13:44:38.604+01:00:)) Treca verzija je mozda jos najukusnija, budu k...:)) Treca verzija je mozda jos najukusnija, budu kao neke male krofnice... ajde, napisi kako ga jos spremas, da razmenimo ideje.:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-57329605130541724862013-12-06T13:22:46.631+01:002013-12-06T13:22:46.631+01:00Obožavam prokelj i do sad ga nisam probala samo u ...Obožavam prokelj i do sad ga nisam probala samo u ovoj trećoj verziji! Da se proba, nema druge! :)Milica - Na tanjiruhttps://www.blogger.com/profile/11082393529428457616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-2683278675890275902013-12-06T10:37:26.525+01:002013-12-06T10:37:26.525+01:00Odličan izbor recepata za ove posne dane :)Odličan izbor recepata za ove posne dane :)Jafihttps://www.blogger.com/profile/10853206838907131884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-89508171168541124522013-12-06T08:33:52.307+01:002013-12-06T08:33:52.307+01:00Ti si Lana prava riznica recepata :-)
Prokelj je i...Ti si Lana prava riznica recepata :-)<br />Prokelj je ipak bolja varijanta nego kelj! Naravno da mi se ovaj treći recept najviše sviđa. Super mi je ova paprika povrh svega. Ovaj treći ću sigurno isprobati.<br />Ja ga obično pravim barenog na pari, prelivam tankim bešamelom (maslinovo ulje + malo putera), so, biber i malo neutralne pavlake ili obične pavlake.Vesna Nesichttps://www.blogger.com/profile/13484738309125725705noreply@blogger.com