tag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post3079090787238937768..comments2024-01-04T19:44:28.117+01:00Comments on La cuisine creative: Sitni kolaci - sweet selectionmignonnehttp://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comBlogger42125tag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-86849428088773841762018-11-05T20:25:12.103+01:002018-11-05T20:25:12.103+01:00Ako se pune najmanje korpice, moze se dobiti oko 7...Ako se pune najmanje korpice, moze se dobiti oko 70 kolacica.:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-9848394336151905292018-11-02T08:34:41.105+01:002018-11-02T08:34:41.105+01:00Mislim na grilijaz korpiceMislim na grilijaz korpiceAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09459014163159780838noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-56919155187107287282018-11-02T08:33:44.039+01:002018-11-02T08:33:44.039+01:00Koliko korpica se dobije od ove smese? Pozdrav!Koliko korpica se dobije od ove smese? Pozdrav!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09459014163159780838noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-30562704259009902742016-12-28T00:22:52.843+01:002016-12-28T00:22:52.843+01:00Draga Ivana, raduje me da je sve fino uspelo i da ...Draga Ivana, raduje me da je sve fino uspelo i da su se dragom dopali.:) Od smese za grilaz korpice mozete napraviti i samo bombice i uvaljati u mlevene lesnike, a cokoladne korpice neka ostanu za neki naredni put.:) Hvala puno na javljanju i lepim utiscima!:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-80265294568246204472016-12-27T13:03:13.320+01:002016-12-27T13:03:13.320+01:00Pravila sam crno bele minjone, odlicni su.. posebn...Pravila sam crno bele minjone, odlicni su.. posebno su se mladozenji svidjeli..smjesa je bila dosta povezana i bez sirupa al sam dodala malo soka radi smeka.. rastanjila sam tanje pa su ispale sire al nema veze.. iduci put cu malo deblje i vaditi manjoj casicom.. inace su ekstra..nazalost u silnoj frci opet nisam stigla da pravim grilaz korpice mada sam jako zeljela..al bit ce jednom maksuz..one zahtjevaju dosta vremena i paznje a kad se pravi dosta toga tesko se moze stici.. LP IvanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09155873781651501835noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-48496551844163821582016-12-08T19:12:01.656+01:002016-12-08T19:12:01.656+01:00Draga Marija, cokoladne korpice mozete napraviti r...Draga Marija, cokoladne korpice mozete napraviti ranije, nema potrebe da ih zamrzavate, jednostavno stavite ih u neku zatvorenu kutiju ili teglu sa poklopcem i kada zatrebaju slobodno koristite.:) Puno pozdrava!:)mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-46869731868757733672016-12-07T17:35:43.790+01:002016-12-07T17:35:43.790+01:00Dobro veče, želela bih da pitam da li korpice od č...Dobro veče, želela bih da pitam da li korpice od čokolade za grilijaš kolačiće mogu da se naprave ranije. Da li mogu da se zamrznu i da li se promene odmrzavanjem. <br />Hvala puno unapred!Marijahttps://www.blogger.com/profile/17224400997511493804noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-10734282079913175872016-11-11T19:28:54.481+01:002016-11-11T19:28:54.481+01:00Verujem da ce sve fino uspeti i da ce gosti biti z...Verujem da ce sve fino uspeti i da ce gosti biti zadovoljni, drzim fige:)) Veliki pozdrav!:)))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-67229589215060118172016-11-11T09:23:30.937+01:002016-11-11T09:23:30.937+01:00Hvala vam..ma pravim ja inace te kolace koji se ve...Hvala vam..ma pravim ja inace te kolace koji se vezu sirupom al nekako nemam prestavu koja kolicina na ovaj omjer..da ne bi bili premekani ili se mrvili.A dobra je ideja i sok od narande mozda probam i sa njim. Nisam bas ljubitelj zivih jaja u kolacima.. Hvala vam, javim kako su ispali.. svadba je u decembru pa ima jos.. LPIvanadjegicahttps://www.blogger.com/profile/05737109934895443678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-6251580155406273562016-11-07T12:04:33.487+01:002016-11-07T12:04:33.487+01:00Draga Ivana, mozete napraviti sirup od 1 kaf.solji...Draga Ivana, mozete napraviti sirup od 1 kaf.soljice secera i isto toliko vode, stavite da prokuva minut-dva i pomerite sa ringle... sirup dodajte po malo koliko je potrebno da se zamesi testo, nece trebati cela kolicina. Umesto sirupa mozete koristiti i sok od pomorandze a mozete dodati i jedno sveze jaje koje ce isto lepo povezati smesu.:)<br />Kolacice svakako dobro rashladite pre stavljanja glazura i onda ce sve vrlo brzo ici... puuno pozdrava!:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-19020697808198969762016-11-07T10:47:27.715+01:002016-11-07T10:47:27.715+01:00pozz Pravila bi za svadbu prijateljici ove crno be...pozz Pravila bi za svadbu prijateljici ove crno bele minjone al me interesuje koliko je to otprilike šecernog sirupa od koje kolicine secera i vode..<br />Ivanadjegicahttps://www.blogger.com/profile/05737109934895443678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-6584146998300469222016-06-05T00:57:45.058+02:002016-06-05T00:57:45.058+02:00Lep pozdrav i drago mi je da su receptici fino pos...Lep pozdrav i drago mi je da su receptici fino posluzili.:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-4758242078948852772016-06-04T20:44:46.339+02:002016-06-04T20:44:46.339+02:00savrsenstvooo.. grilaz je pravila prijateljica.. f...savrsenstvooo.. grilaz je pravila prijateljica.. famozne su.. zrna kafe isprobana i uvrstene kao redovno da se prave.. nadam se da ce i drugi doci na isprobavanje.Ivanadjegicahttps://www.blogger.com/profile/05737109934895443678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-10777346360939319052015-01-11T23:28:07.178+01:002015-01-11T23:28:07.178+01:00:))) Ako nesto bas i ne ispadne po planu, uvek moz...:))) Ako nesto bas i ne ispadne po planu, uvek mozete reci da je recept upravo takav...:))) salim se, verujem da ce sve biti dobro i da ce gosti uzivati u kolacicima.:)) Puno pozdrava!mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-33720635514804338322015-01-11T23:08:38.839+01:002015-01-11T23:08:38.839+01:00Hvala Vam na brzom odgovoru! :) Pravicu se mrtva-...Hvala Vam na brzom odgovoru! :) Pravicu se mrtva-hladna. Mirna ruka. Kao zviducem neku pesmicu-laganica. Ako svekrvu i to ne obori, uvek se moze pasti sa stolice ;) :) <br />Potrudicu se da mi sve uspe, sad mi je kristalno jasno. :) PozzzzicJelahttps://www.blogger.com/profile/09959471450825035969noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-47174615262835138712015-01-11T22:19:53.274+01:002015-01-11T22:19:53.274+01:00Idemo redom.:) Coklada se ne mora prethodno otopit...Idemo redom.:) Coklada se ne mora prethodno otopiti posto se dodaje u toplu smesu, pa ce se vec mesanjem rastopiti.<br />Sto se tice minjona, ne treba puno sirupa, mozete uspinovati kaf.soljicu vode i kaf.soljicu secera (2-3 minuta), pa dodavati po malo tek koliko da se zamesi smesa. U cokoladnu glazuru uvek dodajem malo ulja da bila fina i sjajna, na 100 g cokolade obicno je dovoljno staviti 3 kasike ulja (preporucujem belu cokoladu Kronos (pakovana je u prozirno-crvenom celofanu, fina je za bele glazure bez grudvica).<br />Kolacice uvek prethodno dobro rashladite (mozete ih zamrznuti) pre stavljanja glazure, onda sve ide sasvim lako i brzo.:) p.s. drzim fige da svi kolacici lepo ispadnu i da sveki padne sa stolice... ne mislim bas bukvalno.:D<br />mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-29605084045035710652015-01-11T22:00:23.131+01:002015-01-11T22:00:23.131+01:00.....onda da ih odmah postavim! :D U receptu za &q........onda da ih odmah postavim! :D U receptu za "kafice" pise da ide 80 g cokolade- da li cokoladu treba otopiti pre toga? Mozete li mi jos samo reci koliko otprilike secera sa koliko vode da uspinujem kod minjina i da li i u belu cokoladu stavljate ulje? i da li je kasike ulja uvek mera za 100 g cokolade?<br />Ne bih Vas zamarala sa ovolikim pitanjima, ali ide nam slava, pa moram da se pokazem kod svekrve...pa da ne bude.....uh iznenadjenja....da izgleda kao ono da mi bas kolacici idu od ruke :DJelahttps://www.blogger.com/profile/09959471450825035969noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-53721599998711508012015-01-11T19:39:27.123+01:002015-01-11T19:39:27.123+01:00Draga Jelo, pitanja su sasvim na mestu.:) U "...Draga Jelo, pitanja su sasvim na mestu.:) U "kafice" obicno dodajem mlevenu kafu, znaci ne kuvanu, vec obicnu kafu u prahu. Mozete slobdno staviti i instant kafu po ukusu ili recimo kesicu capuccina po zelji.<br />Da, za crno-bele minjone treba prethodno uspinovati malo secera sa vodom, mozete koristiti i sirup iz slatka ili cak dodati jedno sveze jaje da bi se smesa lakse zamesila.:) p.s. tu sam za sva dodatna pitanjca... veliki pozdrav!:)mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-26890441347643509742015-01-11T17:58:47.400+01:002015-01-11T17:58:47.400+01:00Postovana Mignonne, :)
nisam vicna pravljenju kola...Postovana Mignonne, :)<br />nisam vicna pravljenju kolaca, i nemam puno iskustva, pa moram da postavim pitanja koja nisu nesto pametna. :) Kod kolacica-zrna kafe, ide kasicica dve turske kafe?<br />I pitanje za crno bele minjone- pominje stavljanje secernog sirupa, misli se da se malo uspinuje secer ili....? Hvala :)Jelahttps://www.blogger.com/profile/09959471450825035969noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-15316695602776730502011-11-30T16:39:35.197+01:002011-11-30T16:39:35.197+01:00Hvala puno!:)))Hvala puno!:)))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-25911001452666245592011-11-27T15:33:00.729+01:002011-11-27T15:33:00.729+01:00odraz prefinjene osobe s prefinjemin uuksom
...odraz prefinjene osobe s prefinjemin uuksom<br /><br /><br /> majaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-4582978662877549542010-12-12T09:20:33.245+01:002010-12-12T09:20:33.245+01:00@mignonne: Tvoj recept Zrna kafe sam juce videla n...@mignonne: Tvoj recept Zrna kafe sam juce videla na Just good food... i napravila! Stvarno divan recept. Malo sam "prilagodila" recept, jer neke od sastojaka ne jedem. Kada budes imala vremena, pogledaj. Hvala na odlicnom receptu! I ovu drugi kolacici ti izgledaju prelepo!Mala kuharica Sandrahttps://www.blogger.com/profile/03054650755244920003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-557508831360480982010-10-19T14:55:23.440+02:002010-10-19T14:55:23.440+02:00O kako ovo izgleda savrseno slatko i simpaticno. P...O kako ovo izgleda savrseno slatko i simpaticno. Pa ko ne bi zeleo da proba!MM Cake designhttp://marimilocakedesign.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-66769400391835255412010-08-13T07:56:39.843+02:002010-08-13T07:56:39.843+02:00;))));))))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3765508767772052596.post-38241123631343790812010-08-11T21:47:49.455+02:002010-08-11T21:47:49.455+02:00Znaš šta Mignonne, da umem da se stidim sad bih se...Znaš šta Mignonne, da umem da se stidim sad bih se postideo. Eto tako to izgleda ...nisam mislio da komentarišem, ali brate bilo bi uvredljivo proći pored ovih minjona i ne uputiti komplimente umetniku. Bravo MAJSTORE.Anonymousnoreply@blogger.com